Toegangscontrole

Weet u wie er allemaal binnen kan? Wie een sleutel heeft? Wie waar toegang heeft? Het grootste aantal diefstallen in de onderneming worden uitgevoerd door het eigen personeel.

Dit is geen al te bemoedigende gedachte en u denk waarschijnlijk dat uw personeel ditniet zal doen maar via een goed opgebouwd toegangscontrolesysteem (eventueel in combinatie met een alarmsysteem) heeft u veel meer controle op het toegangsbeleid van de onderneming.

Vooral de hoofdingang en bijvoorbeeld het magazijn en R&D ruimtes zijn niet zomaar toegankelijk voor iedereen. Met toegangscontrole kan men tevens de tijden beperken wanneer iemand het pand/lokaal mag betreden. Bijvoorbeeld: tijdens het weekend mogen de technische monteurs wel binnen in het magazijn maar hebben geen toegang tot de administratie.

Buiten het beheer van deuren kan men via het toegangscontrolesysteem het alarmsysteem bedienen en andere sturingen uitvoeren.
Een bijkomend en belangrijk kostenbesparend aspect is het tijdsregistratie-systeem. Via de apparatuur van de toegangscontrole kan men tijdsregistratie uitvoeren van uw personeel. De software is volledig aangepast aan de voorschriften van de Belgische wetgever en kan perfect aangepast worden aan uw onderneming.

U ziet dat toegangscontrole een complex gegeven is en wij zijn bereid om voor u de gepaste oplossing voor te stellen. Via het systeem van MaxAssets kan men in het gebouw alle apparaten beheren. Dit beheer gaat via het bestaande computernetwerk. Het systeem geeft een overzicht van iedereen die een apparaat wilt meenemen.

Het werkt als volgt: Aan ieder apparaat, bijvoorbeeld, beamer, digitaal fototoestel, computer, copieerapparaat, enz., wordt een netwerkkabel bevestigd. Indien iemand het apparaat wil loskoppelen moet men eerst via het netwerk de toestemming bekomen (opgeven naam en paswoord). Pas na het bekomen van de toestemming mag het apparaat losgekoppeld worden. Indien men het loskoppelt zonder toestemming zal er een alarm worden weergegeven. Dit kan van e-mail gebeuren of via pop-ups maar deze kunnen tevens sirenes activeren.


gezin veilig door grein alarm

VEB erkend bedrijf