Grein Alarmsystemen en beveiliging

Meer dan 30 jaar terug ontwikkelde Dhr Grein op verzoek van enige particulieren enkele beveiligingssystemen tegen inbraak.

Bovenstaande “hobby” liep al snel uit de hand waarna Dhr Grein zich op de kamer van koophandel liet inschrijven onder de naam “Grein Alarmsystemen

Aanvankelijk waren de klanten particulieren en /of kleine ondernemingen. Door de jaren heen groeide de klantenkring gestaag door de hoge kwaliteit en design van de afgeleverde systemen. Bovendien was en is nog steeds de prijs / prestatie[M1] verhouding een sterk marketingwapen van Grein Alarmsystemen.

Al in een vroeg stadium specialiseerde Grein Alarmsystemen zich bovendien in camera bewaking waarin wij thans een enorme know-how hebben opgebouwd. Het kon dan ook niet uitblijven dat Grein Alarmsystemen opdrachten kreeg maatwerkprojecten te realiseren.

Grein Alarmsystemen is thans een VEB erkend beveiligingsbedrijf, hetgeen bereikt is door de continuïteit en kwaliteit van het afgeleverde te waarborgen door constante bewaking en uitbreiding van de moderne dynamische service organisatie waarover wij thans beschikken.

De componenten welke wij toepassen in onze systemen zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en design waardoor wij moeiteloos 2 jaar volledige garantie verstrekken.

KORTOM: Grein Alarmsystemen Uw partner in beveiliging!